Christina Aguilera lijkt een doodswens te hebben: duidelijk niet bang voor hoogtes

Christina Aguilera lijkt een doodswens te hebben: duidelijk niet bang voor hoogtes

Ze kan maar beter niet al te veel bewegen...

Christina Aguilera heeft op Instagram maar liefst meer dan 9 miljoen volgers. Nu trakteerde ze haar fans weer op een filmpje waarin ze duidelijk aangeeft geen last te hebben van hoogtevrees.

De 42-jarige zangeres heeft al heel wat hits gemaakt, maar is ook in diverse films te zien of te horen. Zo speelde ze Ali in de film Burlesque en verleende ze haar stem aan Akiko Glitter in The Emoji Movie.

Sociale media
Wanneer ze weer eens iets wil delen met de wereld, maakt Aguilera net zoals vele andere bekendheden maar wat graag gebruik van sociale media. Met haar laatste videootje weet ze ook weer hoge ogen te gooien, letterlijk en figuurlijk.

Recentelijk nam de zangeres weer eens een videoclip op. Hiervoor ligt ze op een klein grasveldje op een platform op een enorme hoogte. Ze moet dan ook niet te ver door rollen, want anders lijkt het gedaan te zijn...

Likes
Binnen de kortste keren had Aguilera heel wat likes te pakken. Ook kunnen haar fans niet wachten op meer beelden. Vooralsnog zullen we het moeten doen met de onderstaande video.



NieuwsFilm

meest populair