Russell Crowe stemde in met 'Gladiator' nadat hij Joaquin Phoenix dronken voerde

Russell Crowe stemde in met 'Gladiator' nadat hij Joaquin Phoenix dronken voerde

Een prettige samenwerking was voor de start van de filmopnamen nog onzeker

Russell Crowe wist niet of hij wel met Joaquin Phoenix wilde samenwerken aan de iconische film Gladiator uit 2000 - tot hij hem stomdronken voerde.

Een prettige samenwerking leek voor dat voorval onzeker. Russell Crowe vertelde aan The Morning Call: "Het lijkt een ouderwetse methode, maar het werkte wel."

Twijfel over samenwerken
Russell Crowe en Richard Harris twijfelden in eerste instantie aan Joaquin Phoenix op de filmset. Joaquin was bloednerveus door de toen al erg bekende Russell Crowe en Ridley Scott. Zo was werken niet leuk.

Russell vertelde: "Harris en ik vroegen ons af hoe wij hem konden laten ontspannen. En zijn oplossing was om Phoenix dronken te krijgen. Dan wisten we of we hem mochten voor we de moeite namen om samen te werken."

Een geweldige dichter
Russell besloot met: "Ik ben blij je te kunnen vertellen dat Phoenix een fantastische jongeman is en een geweldige dichter. Dat kwam naar voren om half vier 's nachts."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In onderstaande YouTube-video van Vanity Fair vertelt Russell Crowe meer over zijn films.



NieuwsFilm

meest populair