Kaylyn Slevin in kort jurkje weet je helemaal in te pakken met Insta-foto

Kaylyn Slevin in kort jurkje weet je helemaal in te pakken met Insta-foto

De parttime actrice geniet van haar luxe leven en deelt dit met haar 636 duizend Instagram-volgers.

De maand augustus is vooral een maand om te genieten van een welverdiende vakantie. Voor het model en parttime actrice Kaylyn Slevin lijkt het altijd wel vakantie als we afgaan op de foto's die ze op Instagram plaatst.

Op Insta heeft Kaylyn een mooie 636 duizend volgers en regelmatig plaatst ze foto's uit haar dagelijkse luxueuze leven, vol dure kleding, dikke wagens, mooie huizen en uiteraard de nodige zonnige oorden. Dit keer zien we haar in een prima wit outfitje.

Hollywood
Maar eerst haar films en series. De in Chicago, Illinois geboren blondine mag niet echt een actrice genoemd worden, maar ze heeft tussen 2010 en 2018 wel geprobeerd om een carrière als actrice op te bouwen. Voorlopig leidde dat niet tot een succesvolle Hollywood-carrière.

In 2010 was ze te zien in de tv-film The Incybers, toen nog geen 10 jaar oud. Niet veel later volgden optredens in de tv-series Bones en Breaking In. In 2018 speelde ze in twaalf afleveringen van de tv-serie Chicken Girls.

Zomers
Op twee foto's op Instagram zien we Kaylyn nu in een mooi wit outfit dat haar uiteraard erg goed staat. Ze is/was in Saint-Jean-Cap-Ferrat, een plaatsje op een schiereiland bij Beaulieu-sur-Mer en Villefranche-sur-Mer, in het departement Alpes-Maritimes in Frankrijk.


De 22 jarige Kaylyn Slevin in haar witte outfitje zien? Check de foto's dan hier en hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair