De meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Hidden Strike (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Waugh | Cast: Jackie Chan, John Cena, Pilou Asbæk, e.a. | Kijk direct
Na een aanval op een Chinese olieraffinaderij in Irak, wordt beveiligingsexpert Luo Feng ingeschakeld om de werknemers in veiligheid te brengen. Hij moet daarbij samenwerken met voormalig Amerikaans marinier Chris Van Horne. Samen moeten deze elitesoldaten de burgers door een levensgevaarlijke hinderlaag van geweervuur en explosies zien te loodsen.



Happiness for Beginners (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vicky Wight | Cast: Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos, e.a. | Kijk direct
Na haar scheiding, staat lerares Helen op een tweesprong. Uiteindelijk besluit ze zich te wagen aan een nieuwe start in het leven en de liefde. Ze meldt zich aan voor een zware overlevingscursus met een groep onbekenden in de bergen. Tijdens dit sportieve avontuur leert ze Jake, een vriend van haar jongere broer, kennen.



Untold: Jake Paul The Problem Child (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Renzi | Met: Jake Paul, Logan Paul, Kevin Hart, e.a. | Kijk direct
Professioneel bokser - en eeuwig onruststoker - Jake Paul vertelt in deze persoonlijke documentaire het onwaarschijnlijke verhaal over hoe hij het van online grappenmaker tot powermepper heeft weten te schoppen. De film gaat verder onder meer in op Pauls relatie met zijn eveneens bekende broer Paul en alle controverses die bijna zijn carrière ruïneerden.



NieuwsFilm

meest populair