Emily Blunt heeft het 'Edge of Tomorrow 2'-script gelezen

Emily Blunt heeft het 'Edge of Tomorrow 2'-script gelezen

Maar gaat het vervolg ook echt gemaakt worden?

Sinds de release van Edge of Tomorrow in 2014 wordt er al gesproken over een mogelijk vervolg op de scifi-film met Tom Cruise en Emily Blunt. Toch is er nog steeds geen groen licht gegeven voor de sequel.

Het ontwikkelen van een sequel begon haast direct nadat de eerste film verscheen, maar de vooruitgang is behoorlijk stroperig. En dat komt niet in de laatste plaats door de verschillende Mission: Impossible-films die Cruise in de tussenliggende jaren heeft gemaakt.

Welwillende Blunt
Blunt liet onlangs tijdens de Happy Sad Confused-posdcast weten dat er daadwerkelijk een script is voor het vervolg, maar geen hoop heeft dat de film gemaakt gaat worden. Aldus Blunt:

"Ik zou graag een vervolg willen zien. En heb ik er een script van gelezen. Ja, dat heb ik. Er was een die Doug Liman me terloops heeft laten zien. Ik zou de film graag realiseren, maar ik weet niet wanneer en hoe.



En hoeveel Mission: Impossibles heeft Tom Cruise nodig? Kom op. Hij was geweldig als een angsthaas die een held bleek. Ik ben er klaar voor en ben zeker niet degene die de film tegenhoudt. Dat beloof ik."

Wat wil Cruise?
Edge of Tomorrow 2 zou zomaar kunnen gebeuren, nu Mission: Impossible - Dead Reconing Part One niet de hit is waarop men had gehoopt. Het vervolg op die film zou voorlopig wel eens de laatste in die franchise kunnen zijn.

Cruise en zijn partner (en 'Edge'-coscenarist) Christopher McQuarrie hebben echter al laten blijken dat ze al een ander project op het oog hebben als Dead Reckoning Part Two af is. We gaan de komende jaren merken welke kant het opgaat.

NieuwsFilm

meest populair