Maya Hawke moet zich bewijzen naast moeder Uma Thurman in 'The Kill Room'

Maya Hawke moet zich bewijzen naast moeder Uma Thurman in 'The Kill Room'

Gelukkig krijgt zij wel alle support van haar beroemde ouders.

Maya Hawke schittert naast haar wereldberoemde moeder, Uma Thurman, in The Kill Room. Toch mocht Maya niet zomaar in Uma's films verschijnen.

Die regel hield ook haar vader, Ethan Hawke, aan. Hij is een beroemde acteur en regisseur. Maya vertelde hier in het artikel van People: "Ze weten hoe moeilijk alle aandacht voor je privéleven is en hoe gemakkelijk je kunt struikelen in filmland."

Voldoende zeker
De 25-jarige ster uit Stranger Things vervolgt: "Ik moest eerst voldoende zeker zijn, er de passie voor hebben en de zin om ervoor te werken. Zij wilden mij niet meeslepen naar red carpets, zoals premières. Ook wilden zij niet dat ik bijrolletjes in hun films accepteerde."

De jonge actrice vertelt over vroeger: "Ik deed altijd mee in toneelstukken op school. Er was geen twijfel over hoe leuk ik acteren vond. Toen mijn ouders eenmaal zagen dat ik serieus was, kreeg ik ook alle support."

Gewilde drama
Maya doorliep overigens een erg gewilde en prestigieuze drama-opleiding. Ze startte in de serie Little Women, werkte met Quentin Tarantino aan Once Upon a Time in Hollywood en met Wes Anderson aan Asteroid City.

Maya is erg blij dat zij dankzij haar ouders de kans krijgt zich te bewijzen in goede series en films, zoals zij hier in een ander artikel van People vertelt. Maar zij zegt ook, dat zij net zo gemakkelijk een afwijzing kan verwachten als zij niet voldoende presteert.

Ze zingt ook
Ze zingt overigens ook, zoals hieronder in de YouTube-video van The Tonight Show with Jimmy Fallon te horen is.



NieuwsFilm

meest populair