Deze thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De spannende actiethriller Operacja: Soulcatcher komt binnen op de zevende plaats op de Netflix Top 10

De Netflix Top 10 is weer een spannende actiethriller rijker. Dit keer is het een film uit Polen en alleen al het affiche van Operacja: Soulcatcher belooft een hoop wapengekletter. De film komt binnen op de zevende plaats en zal vast nog wel wat plekken gaan stijgen.

Operacja: Soulcatcher komt van regisseur Daniel Markowicz (Lesson Plan) en Netflix omschrijft deze als "explosief" en "meeslepend". Je ziet rollen van onder meer Piotr Witkowski, Jacek Koman en Jacek Poniedzialek.

Wisselende ontvangst
De ontvangst is erg wisselend te noemen. Op Rotten Tomatoes staan vier recensies, waarvan drie negatief. De IMDb noteert voorlopig een matige 4,2/10. Dat voorspelt helaas niet veel goeds.

"Soulcatcher wordt geplaagd door de meest amateuristische creatieve keuzes. Eigenlijk zijn het de acteurs die hun best doen om de kijkers ervan te overtuigen dat dit een missie is waar ze om moeten geven en dat ze deze helemaal tot het einde moeten afkijken," schrijft Pramit Chatterjee van Digital Mafia Talkies.

Nu op Netflix
Wil jij Operacja: Soulcatcher een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Een militaire contractant is ingehuurd om een wapen in handen te krijgen dat mensen verandert in wrede moordenaars. Hij zint op wraak wanneer zijn broer slachtoffer wordt.

NieuwsFilm

meest populair