'Scream 7' officieel in de maak, maar gaat er anders uitzien dan de vorige delen

'Scream 7' officieel in de maak, maar gaat er anders uitzien dan de vorige delen

Het succes van de vorige film wordt voortgezet.

Na het succes van Scream VI keert Ghostface officieel weer terug in de zevende Scream-film. Scream 7 gaat er wel wat anders uitzien, regisseursduo Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett) staan deze keer namelijk niet meer achter de camera.

Het duo blijft wel betrokken als producenten, maar wegens hun verplichtingen voor hun mysterieuze monster-film voor Universal zijn ze niet in staat om Scream 7 te regisseren.

Christopher Landon
The Hollywood Reporter meldt dat Christopher Landon de regie van Scream 7 op zich gaat nemen. Landon is vooral bekend als de regisseur van de Happy Death Day-films en Freaky. Zijn meest recente film is een Netflix original genaamd We Have a Ghost met David Harbour en Anthony Mackie in de hoofdrollen.

De twee recente films, gedistribueerd door Paramount, brachten wereldwijd respectievelijk $ 137,7 miljoen en $ 168,9 miljoen op. Het is dus geen verrassing dat Scream 7 al in ontwikkeling is.

Geluksgetal
Landon plaatste op X zijn reactie op het nieuws. Hij zei: "Het lijkt erop dat 7 echt een geluksgetal is. Meer volgt nog..."


Wegens de huidige stakingen in Hollywood kan er nog niks gezegd worden over wie er allemaal wel en niet terugkeren voor het zevende deel, maar waarschijnlijk zijn de hoofdrolspelers van de vorige twee films wel weer van de partij.

NieuwsFilm

meest populair