Courteney Cox en Lisa Kudrow uit 'Friends' zien er nu zo uit: 60 en geweldig

Courteney Cox en Lisa Kudrow uit 'Friends' zien er nu zo uit: 60 en geweldig

En de 'Friends' zijn nog altijd dol op elkaar

Courteney Cox plaatste de leukste foto's op haar Instagram. Lisa Kudrow is namelijk jarig en de ster uit Scream-films wilde haar goede vriendin graag feliciteren.

Courteney plaatst een aantal foto's van hen door de jaren heen, evenals een foto van hun Friends-reünie. Op twee foto's hebben zij haast geen make-up op. Het is onbegrijpelijk hoe jong en mooi de dames nog ogen.

Onbegrijpelijk jong
De foto's zijn hier te bewonderen in haar Instagram-bericht. Courteney schrijft erbij: "Van harte mijn schat. Dit is mijn tweede poging, want ChatGTP gaf jou niet de liefde die ik voor jou voel. Je bent de meest slimme, grappige en bedachtzame persoon die ik ken."

Zij besluit met: "Ik voel mij altijd gezien en geliefd in jou buurt. Dat is het cadeau dat jij geeft aan degenen van wie jij houdt."

Nog altijd druk
De 59-jarige Courteney Cox acteert nog altijd in films en series. Daarnaast heeft zij een productiemaatschappij. Ook verkoopt zij heerlijke schoonmaakartikelen, want ergens zal zij altijd Monica blijven.

De 60-jarige Lisa Kudrow speelt af en toe in een film. Zo is zij te zien in Book Smart en is zij stemactrice in The Boss Baby. Ook presenteert zij af en toe een show.

NieuwsFilm

meest populair