Jessica Chastains vriendschap met Oscar Isaac veranderde volledig na pikante 'Scenes From a Marriage'

Jessica Chastains vriendschap met Oscar Isaac veranderde volledig na pikante 'Scenes From a Marriage'

De actrice laat zich uit over de gevolgen van haar werk.

Jessica Chastain en Oscar Isaac behoren al jarenlang tot de Hollywood top. De twee acteurs kennen elkaar ook al behoorlijk lang en zijn goed bevriend, maar toch is hun vriendschap ietwat veranderd sinds Scenes From a Marriage.

Dit laat Chastain nu weten tijdens een recent interview. Ondanks het feit dat ze het in eerste instantie erg leuk vond om wederom een project te maken met Isaac (de twee waren al eerder te zien in A Most Violent Year in 2014) was het uiteindelijk toch iets minder dan gedacht.

Verhaal
De 46-jarige Chastain zegt nu het volgende: "'Scenes From a Marriage' was behoorlijk intens. Ik hou enorm veel van Oscar, maar als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat onze vriendschap niet meer hetzelfde is sinds de serie".

"Het komt wel weer goed, maar ik had wat tijd nodig. In de serie zit zo veel 'ik haat jou' en dan weer 'ik hou van jou' momenten. Dat was gewoon niet altijd even makkelijk".

Trots
Toch is de actrice blij dat ze het heeft gedaan: "Ik heb het gevoel dat ik de beste baan ter wereld heb, want ik maak behoorlijk veel dingen mee. Ik speel vaker mee in knettergekke films en series, maar ikzelf leef een tamelijk rustig leventje".



"'Scenes From a Marriage' is niet anders. Ik speel mijn rol en maak bepaalde ervaringen mee, maar dan ga ik weer naar huis, waar ik lekker rustig zit en kan relaxen. Dankzij mijn carrière kan ik dus bepaalde dingen ervaren die ik normaalgesproken nooit zou kennen".

Onrust
Er was in 2021 nog veel te doen over Chastain en Isaac, toen laatstgenoemde haar behoorlijk romantisch kuste op de rode loper van het Venice Film Festival. De actrice lacht dit echter weg en zegt dat het niet meer dan een grapje was.



"We zijn al 20 jaar goed bevriend. Hij is een lolbroek en ik hou enorm veel van hem. Ik denk ook dat dit allemaal behoorlijk werd opgeblazen, omdat hij een man is en ik een vrouw..."

NieuwsFilm

meest populair