3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Donnie Darko (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Prime Video
Donnie, een slimme en charmante tiener, krijgt regelmatig bezoek van Frank, een monsterlijk reuzenkonijn dat alleen hij kan zien. Op een avond fluistert Frank hem toe dat het einde van de wereld nabij is. Hij krijgt ook instructies. Zo moet Donnie van hem de school onder water zetten. Zijn familie en naaste omgeving proberen tegengas te bieden, maar die ziet hij als zijn minste problemen.



Palm Springs (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Kijk direct
Nyles, die een zorgeloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.



The Tender Bar (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, e.a. | Kijk direct
Nadat zijn vader het gezin verlaten heeft, verhuist de negenjarige J.R. samen met zijn moeder Dorothy naar het huis van zijn opa en oma. Op zoek naar een vaderfiguur, besluit hij daar de bar van zijn oom Charlie te bezoeken. Charlie moedigt J.R. om zijn dromen te volgen en te gaan voor een carrière als schrijver. Zijn moeder heeft echter een ander pad voor ogen.



NieuwsFilm

meest populair