Gal Gadot enkel in een truitje op nieuwe foto: mooiste actrice van dit moment?

Gal Gadot enkel in een truitje op nieuwe foto: mooiste actrice van dit moment?

De mooie actrice alleen in een wollen trui voor een fotoshoot.

De prachtige Gal Gadot is een van de meest gevraagde actrices van dit moment. Ze speelde mee in de grootste Hollywood-blockbusters en ook voor Netflix maakte ze al enkele films.

Op Instagram heeft ze uiteraard heel wat fans. Zeg maar ontzettend veel. Ze heeft alleen al op Instagram al 106 miljoen volgers. De in Petach Tikwa in Israël geboren Gal deelt dan ook regelmatig mooie foto's van zichzelf op Instagram.

Films en series
Dit jaar zagen we de brunette in drie grote films, enkel met cameo's. Begin dit jaar was ze kort te zien als Wonder Woman in Shazam! Fury of the Gods en enkele maanden later keerde ze kort terug in The Flash.

Ook in Fast X was ze heel even te zien, als het personage Gisele. In Fast X - Part 2 (2025) keert ze ongetwijfeld terug. Daarvoor zien we haar nog in films als Heart of Stone, Snow White en Cleopatra.

Wollen trui
Gal deelde op Instagram twee foto's van zichzelf in enkel een witte wollen trui, en ja, zonder een broek aan. We zien de prachtige actrice aan een salontafel zitten, gefotografeerd door ene Dudi Hasson. Meer dan een hartje plaatste ze er niet bij.


De foto's van de 37 jarige Gal Gadot zonder broek zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair