Zendaya komt met hartverscheurend bericht na zelfmoord 'Euphoria'-acteur Angus Cloud

Zendaya komt met hartverscheurend bericht na zelfmoord 'Euphoria'-acteur Angus Cloud

Woorden zijn niet genoeg

Zendaya plaatste een hartverscheurend bericht online, nadat zij hoorde van de zelfmoord van haar naaste collega Angus Cloud. Van de 25-jarige Euphoria-acteur was bekend dat hij worstelde met zijn mentale welzijn.

De media weet alleen dat hij in zijn huis dood is gevonden. Maar de uitgegeven verklaring van zijn familie lijkt te vertellen dat hij zelf uit het leven is gestapt. De ster had het namelijk zwaar na het overlijden van zijn vader, zijn beste maatje.

Woorden zijn niet genoeg
De actrice uit Spider-Man schrijft op haar Instagram: "Woorden zijn niet genoeg om de oneindige schoonheid van Angus te beschrijven. Ik ben zo dankbaar dat ik hem heb mogen leren kennen, dat ik hem broeder mag noemen."

Ze vervolgt: "Ik weet dat mensen vaak zeggen dat iemand de kamer deed oplichten als hij er was, maar dat ging echt op voor hem. Zo wil ik hem ook herinneren. Voor het licht, de liefde en de blijdschap die hij ons gaf. Ik zal elk moment koesteren."

Wees geduldig en vriendelijk
De ster besluit met: "Mijn hart is bij zijn moeder en familie. Wees alsjeblieft geduldig en vriendelijk, want verdriet ziet er voor iedereen anders uit."

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. Het bericht van Zendaya staat hier.

NieuwsFilm

meest populair