Jennifer Aniston en Brad Pitt meest sexy

Jennifer Aniston en Brad Pitt zijn gekozen tot het meest sexy koppel. De Friends-actrice en haar Hollywood-partner ontvingen twee keer zo veel stemmen als nummer twee David en Vicoria Beckham.

In de verkiezing, die was uitgeschreven door de Britse televisiezender Sky One, werden ook zangeres Louise Redknapp en haar man, voetbalcommentator Jamie Redknapp genoemd. Ben Affleck en Jennifer Lopez en Olivier Martinez en Kylie Minogue komen ook in de Top 10 van de meest attractieve stelletjes voor.

Er werd ook gevraagd naar het meest romantische stel. Victoria en David Beckham werden door het Britse volk met overgrote meerderheid gekozen als de tortelduifjes van dit moment. Deze lijst bevat ook de namen van Heather Mills en Paul McCartney en Catherina Zeta Jones en haar echtgenoot Michael Douglas.

Op de vraag welk stel als eerste uit elkaar zal gaan worden Catherina en Michael echter ook genoemd. Deze echtscheidinglijst wordt aangevoerd door Norman – Fat Boy Slim – Cook en dj Zoe Ball, wier recente huwelijksproblemen breed uitgemeten worden in de Britse schandaalpers.



NieuwsFilm

meest populair