Megan Fox in wit nat jurkje krijgt je helemaal stil

Megan Fox in wit nat jurkje krijgt je helemaal stil

De bekende actrice krijgt maar liefst 2 miljoen likes in 24 uur.

Met ruim 21 miljoen volgers op Instagram is het waarschijnlijk nog steeds geen eenvoudige opdracht om twee miljoen likes te halen. Actrice Megan Fox trok een wit jurkje aan en liet zich door de zee nat maken. En hoppa, de likes zijn binnen.

Haar relatie met Machine Gun Kelly leek al eventjes voorbij, maar het zou zomaar kunnen dat ze weer snel bij elkaar zijn. Ze zouden in relatietherapie zijn. Professioneel gaat het wat meer voor de wind.

Expendables
We zijn ondertussen niet zo heel ver meer verwijderd van The Expendables 4 waarin Megan een belangrijke rol speelt naast onder meer Jason Statham en Sylvester Stallone. Ze is te zien als een CIA-agent en de vriendin van Stathams Lee Christmas.

Daarna duikt ze op in de scifi-thriller Subservience. Megan speelt een kunstmatig intelligente gynoïde die gevoel krijgt en vijandig wordt. Ze is eigendom van het personage van actrice Michele Morrone.

Strand
Via onderstaande link zie je de vier foto's van Megan in een wit jurkje. Ze ligt in de branding en laat zich nat spoelen door de zee. Dat levert uiteraard indrukwekkende beelden op.


Wil je de foto's van de 35-jarige Megan Fox bij de zee zien? Bekijk deze dan hier op haar Instagram-account.

Opvallend is dat ze er helemaal niets bij schrijft. Foto's zeggen meer dan 1000 woorden zal ze hebben gedacht.

NieuwsFilm

meest populair