Klassieker 'The Best Little Whorehouse in Texas' afgekraakt: "Het waren allemaal losers"

Klassieker 'The Best Little Whorehouse in Texas' afgekraakt: "Het waren allemaal losers"

Er waren zelfs speciale autostickers in omloop.

Dolly Parton kreeg in de jaren 80 een Golden Globe-nominatie voor de musical The Best Little Whorehouse in Texas. Toch heeft zij dikke spijt van het filmproject, want het realiseren bleek een nachtmerrie.

Zij vertelde: "Er was een tijdje een autosticker in Hollywood dat zei: 'Toeter als je ontslagen bent bij Best Little Whorehouse'."

Niet lekker
Dolly Parton vertelde in haar boek dat zij niet lekker in haar vel zat door privé-issues. De andere hoofdrolspeler, Burt Reynolds, had het ook niet naar zijn zin. Daarnaast werden mensen links en rechts ontslagen zodat de hele film een bittere grap werd.

Tot haar grote spijt werd Richard Baskin, de oorspronkelijke 'musical supervisor', door haar ontslagen. Zij wilde namelijk een naaste collega, Greg Perry, laten meewerken. Het incident werd haar kwalijk genomen, terwijl Greg door alle stress voortijdig zijn carrière beëindigde.

Alleen losers
Dolly vertelde: "Het project bevatte alleen maar losers. Het was voor niemand leuk. Niet voor Burt, niet voor mij, niet voor Gregg, niet voor Richard. Ik voel mij er nog steeds verantwoordelijk voor."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. De classic trailer van de film staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair