Emma Stone kan enorm goed zoenen: "met kersensmaak"

Emma Stone kan enorm goed zoenen: "met kersensmaak"

Ze stelde hem gauw gerust.

In 2011 was Josh Groban misschien een goede zanger, maar acteren moest hij nog leren. Gelukkig bleek Emma Stone een redder in nood op de filmset van Crazy, Stupid, Love.

In de komedie van Steve Carrell zat naast 'love interest' Ryan Gosling ook een tweede liefje van Emma Stone. Dat was Josh Groban. Hij speelde de lompe partner en had daar zelf zijn bedenkingen over.

Perfecte auditie
Josh vertelde hier in het artikel van Cheatsheet: "Ik kreeg bij de auditie al bij de eerste zinnen te horen dat ik perfect was voor de rol. Aan de ene kant was ik blij, maar aan de andere kant zat dat karakter al in mij. Dat was dus geen compliment."

De zoen met Emma op de filmset bracht Josh echter in pure paniek. Hij zei: "Een regisseur zei dat de scène raar aanvoelde en vast geloofwaardiger zou zijn met een zoen. En ik dacht: 'Holy s**t, dat staat niet in het scenario. Hoe moet dat? Ik heb dat nooit eerder gedaan voor de camera.'"

Onverwachte geruststelling
De geruststelling kwam onverwachts. Josh vertelde: "Emma was zo'n pro. Ze haalde rustig haar lipgloss tevoorschijn en zei: 'Dit heeft een kersensmaak. Is dat oké?' En echt, die kus zal ik altijd blijven koesteren. Zo bijzonder was die. Zij heeft kissing skills." In onderstaande YouTube-video van Grand Raconteur vertelt Josh meer.



NieuwsFilm

meest populair