Gruwelijke moordspellen onthuld uit 'Saw X': de zwakke maag kan dit zeker niet aan

Gruwelijke moordspellen onthuld uit 'Saw X': de zwakke maag kan dit zeker niet aan

Jigsaw blijft origineel.

De eerste trailer voor Saw X is onlangs uitgekomen en het lijkt erop dat dit misschien wel een van de betere Saw-films wordt. De gruwelijke valstrikken van de beruchte John Kramer kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Er zijn nu al twee nieuwe valstrikken bekend voor de aanstaande film. Ze klinken exact hoe je ze verwacht: gruwelijk, maar toch weer creatief.

Valstrikken
De eerste val forceert je om een voor een je vingers te breken. Doe je dit niet, dan riskeer je dat je oogballen door vacuümbuizen worden weggezogen. Dit klinkt al ranzig, maar de tweede val is nog erger.

Bij de andere bekende val moet het slachtoffer namelijk een hersenoperatie op zichzelf uitvoeren, wellicht een van de bruutste vallen in de hele reeks.

Details
De film speelt zich af tussen Saw I en II. Jigsaw (Tobin Bell) reist af naar Mexico in de hoop dat een experimentele procedure hem kan genezen van zijn kanker. De operatie blijkt een hoax te zijn, wat hem naar een andere uitvoerig groteske moordpartij op de oplichters leidt.


Naast Tobin Bell keert ook Shawnee Smith terug als Amanda Young. Verder bestaat de cast onder andere uit Michael Beach, Renata Vaca en Steven Brand. De film verschijnt op 19 oktober in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair