'Barbie'-gekte compleet: Vrouw dumpt date nadat hij een opmerkelijk verzoek weigert

'Barbie'-gekte compleet: Vrouw dumpt date nadat hij een opmerkelijk verzoek weigert

Wie heeft hier nu eigenlijk gelijk?

Miljoenen mensen gaan naar de bioscoop om Barbie te zien. De nodige bioscoopgangers gaan zelfs gekleed in roze, maar niet iedereen heeft hier zin in. Dit kan blijkbaar voor problemen zorgen.

Er doet nu een verhaal op internet de ronde dat een vrouw haar date heeft gecanceld nadat haar vriend weigerde in roze te gaan. Dit viel niet echt in goede aarde.

Verhaal
De vrouw deelt haar hele verhaal op internet en zegt het volgende: "Ik keek maandenlang uit naar deze film en wilde dat we beiden in roze gekleed gingen. Ik vond dat leuk om te doen en wilde samen foto's maken, gewoon voor ons, niet voor sociale media".

"Mijn vriend weigerde dit echter te doen. Als hij mij zou vragen om een hoed te dragen om 'Oppenheimer' samen te kijken, zou ik het meteen doen. Hij heeft dit blijkbaar echter niet voor mij over..."

Dan niet
De vrouw vervolgt: "We hebben uiteindelijk besloten om dus maar niet te gaan". Binnen de kortste keren reageerden behoorlijk wat mensen hierop. Sommigen zijn het met haar eens, anderen vinden dat zij weer erg ver gaat.



Zo staan er reacties als: "Waarom zou je hem forceren iets te doen waar hij geen zin in heeft?" en "Hij gaat toch al naar de bioscoop met en voor jou, is dat niet genoeg?".

Kritiek
Toch zijn er ook mensen die de man kinderachtig vinden en schrijven: "Bro, het is een Barbie-film... Draag gewoon iets roze" of "Stel je voor, dat je je niet meer mannelijk voelt wanneer je iets roze aantrekt... LMAO".

De mensen hieronder gingen wel allemaal in het roze.



NieuwsFilm

meest populair