Netflix kondigt 'Spy Kids: Armageddon' met eerste beelden

Netflix kondigt 'Spy Kids: Armageddon' met eerste beelden

Volgende maand al op de streaminggigant.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe. Volgende maand komen ze weer met een bekende titel, al was hier tot dusverre maar tamelijk weinig over bekend. De onderstaande trailer brengt daar verandering in.

Sommigen onder ons kennen misschien nog wel de Spy Kids-films of zijn hier zelfs mee opgegroeid. In 2001 kwam de eerste Spy Kids-film uit. Deze werd tamelijk goed onthaald, waardoor er niet alleen in 2002 maar ook alweer in 2003 een sequel volgde.

Meer
Daar bleef het niet bij. In 2013 kwam weer een nieuwe Spy Kids uit, genaamd All the Time in the World. Dit was echter verre van een succes, waardoor het bleef bij een enkele film. Nu, 10 jaar later, komt er dan toch weer een reboot aan.

Grappig genoeg werd ook dit deel weer gemaakt door Robert Rodriguez. Hij was ook al verantwoordelijk voor alle andere Spy Kids-films en liet al eerder weten dat deze blockbuster voor de nieuwe generatie is.

Verhaal
Twee kinderen komen erachter dat hun ouders geheim-agenten zijn, maar in de problemen verkeren. De kinderen besluiten vervolgens om het heft in eigen handen te nemen met als doel hun ouders te redden. Bekijk de trailer hieronder.



Lang hoeven we niet meer op de film te wachten, want deze zal vanaf 22 september op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair