Elizabeth Hurley showt haar prachtige lijf op het strand

Elizabeth Hurley showt haar prachtige lijf op het strand

De Britse actrice weet maar al te goed hoe ze bikini's moet verkopen.

Al jaren werpen we regelmatig een blik op de Instagram van actrice Elizabeth Hurley en dat komt dan voornamelijk door de vele bikini-foto's die ze online zet. Dit doet ze om haar bikinilijn kracht bij te zetten.

Ze wist ondertussen als 2,6 miljoen volgers aan zich te binden en haar nieuwste foto krijgt maar liefst een dikke 153 duizend likes. Eerst werpen we nog even een blik op haar huidige carrièreplannen als actrice.

Films en series
De in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren Elizabeth kennen we uiteraard uit grote successen als Bedazzled (2000), Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) en Austin Powers: International Man of Mystery (1997). En zo speelde ze in wel meer grote(re) films en series.

Tegenwoordig acteert ze nog steeds. In 2022 was ze te zien in vier kleinere titels en dit jaar kunnen haar fans de actrice zien in de thriller ??Strictly Confidential ook met namen als Genevieve Gaunt, Freddie Thorp en Max Parker.

Insta-foto
Op haar nieuwste foto op Instagram zien we dat ze haar lichaam helemaal uitstrekt voor de camera, met op de achtergrond een rotsachtig strand. Waarschijnlijk is dat niet het eerste dat opvalt!


Wil je de 58-jarige Elizabeth Hurley op de foto zien? Bekijk deze dan nu hier op haar Instagram!

"Een vitamine D-boost krijgen in de zeer vroege ochtend, voordat de zon echt op volle sterkte is," schrijft Elizabeth bij de foto.

NieuwsFilm

meest populair