Op heel jonge leeftijd is 'Euphoria'-acteur Angus Cloud overleden

Op heel jonge leeftijd is 'Euphoria'-acteur Angus Cloud overleden

De acteur worstelde al langer met zijn mentale gezondheid.

Acteur Angus Cloud, die een grote rol speelde in de HBO-serie Euphoria, is maandag op 25-jarige leeftijd overleden. Dat verdrietige nieuws heeft zijn familie medegedeeld.

"Het is met het zwaarste gemoed dat we moeten mededelen dat we vandaag afscheid hebben moeten nemen van een geweldig mens", zegt Clouds familie in een statement. "Angus was speciaal voor velen van ons op zoveel manieren... als artiest, als vriend, als broer en als zoon".

Vader
Hoewel de familie de doodsoorzaak niet benoemt, is bekend dat Cloud worstelde met zijn mentale gezondheid. De acteur, een veelbelovende naam in Hollywood, sprak heel open over deze problemen.

Deze maand kreeg Cloud een grote klap te verduren door het overlijden van zijn vader. "Vorige week heeft hij zijn vader moeten begraven en daar had hij het ontzettend zwaar mee", schrijft de familie.

Herenigd
De nabestaanden vragen vanzelfsprekend om privacy en rust in deze moeilijke tijd. "De enige troost die we hebben is de gedachte dat hij nu weer samen met zijn geliefde vader is".



De familie: "We hopen dat Angus' dood een reminder zal zijn dat niemand alleen is en dat niemand in zijn eentje in stilte tegen zijn mentale problemen hoeft te strijden".

Euphoria
Cloud werd bekend dankzij de HBO-hitserie Euphoria, waarin hij de rol van Fezco speelde. 'Fez' is een vroegtijdig schoolverlater en drugsdealer, maar heeft ondanks deze problemen het hart op de juiste plek.



Denk je aan zelfdoding, of maak je je zorgen om iemand? Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op www.113.nl



NieuwsFilm

meest populair