Redt 'Loki' seizoen 2 meer dan alleen het Multiversum? Bekijk nu de eerste trailer!

Redt 'Loki' seizoen 2 meer dan alleen het Multiversum? Bekijk nu de eerste trailer!

Nu Secret Invasion klaar is, wordt het uitkijken naar Loki seizoen 2.

Vorige week ronde Disney+ en Marvel Studios de serie Secret Invasion af. Deze zesde aflevering werd wat matig ontvangen, en verschijnen er in Phase 4 en 5 van het Marvel Cinematic Universe meer zwak ontvangen films en series.

In oktober is het tijd voor het tweede seizoen van Loki, het vervolg op het eerste seizoen uit 2021. Uiteraard keert Tom Hiddleston terug als de schurkachtige Loki, de broer van Thor uit het Marvel Cinematic Universe.

Loki
Het eerste seizoen van Loki was misschien wel het beste dat de series van Marvel Studios en Disney+ tot op heden hebben laten zien. Loki is ook de eerste serie binnen het MCU dat een tweede seizoen krijgt.

Loki speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en zien we hoe de 'God van het Onheil' het Multiversum ontdekt. In seizoen 2 zien we hem een team vormen met Mobius, Hunter B-15 en nieuwe en terugkerende personages. Ze gaan op zoek naar Sylvie en de waarheid.

Seizoen 2
De regie lag in handen van Kate Herron en de schrijver is Michael Waldron. Loki seizoen 2 is vanaf 6 oktober exclusief te streamen via Disney+. Hieronder de trailer.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair