Zo ziet de prachtige vrouw van Ryan Gosling er in het weekend uit

Zo ziet de prachtige vrouw van Ryan Gosling er in het weekend uit

Eva Mendes zorgt ervoor dat we haar niet vergeten.

Op dit moment staat Ryan Gosling volledig in de spotlights. Hij is dan ook te zien in dé zomerblockbuster van het jaar, Barbie. Zijn vrouw is echter ook niet onbekend.

Het gaat hier om Eva Mendes. De twee acteurs leerden elkaar kennen tijdens de opnames van The Place Beyond the Pines en begonnen al snel te daten. In 2011 lieten ze weten een relatie te hebben.

Gezin
Ze zijn dus al 12 jaar samen en kregen in 2014 een dochtertje. Twee jaar later, in 2016, kregen ze wederom een meisje. De twee sterren zijn dan wel samen, ze zijn niet getrouwd.

Mendes zien we de laatste jaren echter nauwelijks of niet meer. Haar echte laatste film stamt echter alweer uit 2014, namelijk Lost River, die werd gemaakt door Gosling zelf.

Andere prioriteiten
Toch heeft Mendes hier een goede reden voor. De zeer gewilde Gosling maakt de ene na de andere film, maar Mendes wil haar kinderen niet alleen laten. Zij heeft dan ook besloten zich voorlopig op het gezin te focussen.



Mendes zorgt er echter zeker voor dat we haar niet vergeten. Ze komt namelijk nog vaker langs op sociale media, voornamelijk Instagram, waar ze maar liefst 4,5 miljoen volgers heeft.

Kiekjes
Ze trakteert haar volgers dan ook wel vaker op foto's of filmpjes, voornamelijk van zichzelf. Nu is dat weer het geval. Eerlijk is eerlijk, de 49-jarige Mendes ziet er nog steeds fantastisch uit. Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair