Dochters van Lori Loughlin: Mooi als hun moeder, maar geplaagd door college-schandaal

Dochters van Lori Loughlin: Mooi als hun moeder, maar geplaagd door college-schandaal

Zij hebben nog steeds last van het college-schandaal

Lori Loughlin was rond het millenium een erg populaire actrice. Zij viel vooral op met de serie Full House, maar deed het ook prima naast Keanu Reeves in de film The Night Before.

Van de week werd de ster 59 jaar. Haar twee - werkelijk bloedmooie - dochters feliciteerden haar hartelijk op Instagram. Het is opvallend hoe sterk zij op hun moeder lijken. En het is ongelooflijk hoe jong Lori nog oogt.

De beste
Haar jongste dochter, Olivia Jade Giannulli, is 23 jaar. Zij is fashion influencer en schrijft bij bovenstaand bericht: "Elk mens houdt van jou. Je bent de beste mama, vriendin, zus, dochter en partner."

Haar oudste dochter, Bella Gianulli, is 24 jaar en schrijft in onderstaand bericht: "Van harte gefeliciteerd, mijn zielemaatje. Ik hou meer van jou dan van de hele wereld bij elkaar."

College-schandaal
Een tijdje geleden bleek al dat zij veel voor elkaar over hebben. Lori en haar man mochten een paar maanden de gevangenis in vanwege een college-schandaal. Zij bleken een commissie omgekocht te hebben om hun dochters toegelaten te krijgen tot een goede universiteit.

Jaren later achtervolgt die misstap hen nog altijd. Foto's en meer staan hier in het artikel van People. In onderstaande YouTube-video van Access Hollywood staat meer materiaal.



NieuwsFilm

meest populair