Nieuwe foto's van Dracula jagen nu al de stuipen op het lijf: 'The Last Voyage of Demeter' binnenkort in de bioscoop

Nieuwe foto's van Dracula jagen nu al de stuipen op het lijf: 'The Last Voyage of Demeter' binnenkort in de bioscoop

Dit ziet er goed uit!

Ondanks het feit dat the Dark Universe sneller instortte dan een kaartenhuis, heeft Universal de monsterfilms nog niet opgegeven. Nu komt er weer de volgende blockbuster, waarvan nieuwe kiekjes online zijn opgedoken.

The Mummy was een grote flop, maar The Invisible Man was een grote hit. De studio werkt dus aan alleenstaande films, die los van elkaar staan. The Last Voyage of Demeter is de volgende blockbuster die in dit rijtje past.

Wat te verwachten
De film is gebaseerd op Bram Stokers Dracula. Demeter lijkt ook een behoorlijke donkere film te komen, althans, daar kunnen we wel vanuit gaan als we kijken naar de eerste kiekjes van de blockbuster.

Universal heeft namelijk de eerste foto's online gezet. De hoofdrol is weggelegd voor Javier Botet, die een nieuwe soort Dracula speelt, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zien we eveneens Game of Thrones-acteurs Aisling Franciosi en Liam Cunnigham voorbij komen, maar ook David Dastmalchian (Dune).

Al snel
Lang hoeven we in ieder geval niet meer te wachten. The Last Voyage of Demeter komt al over twee weken uit. De foto's zijn hier te bekijken. Heb je de trailer gemist? Bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair