Hollywood-hottie Sydney Sweeney smijt met geld nu ze immens populair begint te worden

Hollywood-hottie Sydney Sweeney smijt met geld nu ze immens populair begint te worden

Van niet goed genoeg naar erg populair.

Sydney Sweeney heeft jaren moeten vechten voor haar filmrollen. Maar de 25-jarige ster uit succesvolle series als Euphoria en White Lotus lijkt inmiddels te bulken van het geld.

De actrice heeft namelijk samen met haar verloofde Jonathan Davino een schattig oude landhuis gekocht in Bel Air. Voor de woning met tuin betaalden zij 6,2 miljoen Amerikaanse dollars. De foto's van haar nieuwe aankoop zijn hier in het artikel van Vogue te zien.

Niet goed genoeg
Zij boden ver over de vraagprijs heen, omdat dit huis in 'Old Hollywood'-stijl zo gewild was. En dat terwijl Sydney Sweeney vorig jaar nog een ander huis in Los Angeles gekocht had voor 4,3 miljoen. Haar carrière zit duidelijk in stijgende lijn, want Hollywood-sterren investeren vaak in huizen zodra hun inkomen toeneemt.

Hoe anders waren de jaren dat zij als tiener te horen kreeg van castingbureaus dat zij niet goed genoeg was. Ook zag zij haar ouders scheiden na hun faillissement, doordat haar acteerwensen te veel eisten van het gezin en hun inkomen.

Erg populair nu
En zo populair is zij nu. Sydney kreeg goede recensies voor haar rol in Reality, Once Upon a Time in Hollywood en Under The Silver Lake. Ook zal zij te zien zijn in de Marvel-film Madame Web en de rom-com Anyone But You.

Met opdrachten voor grote merken als Miu Miu, Armani en Laneige is haar inkomen wel goed veilig gesteld. En alsof er meer bewijs nodig is voor haar populariteit, zegt haar Instagram-account hieronder dat zij op 15 miljoen volgers zit.



NieuwsFilm

meest populair