Netflix wil jou binnenkort met deze topfilm verrassen

Netflix wil jou binnenkort met deze topfilm verrassen

'A Man Called Otto' met topacteur Tom Hanks kijk je later deze maand op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een bijzondere film: A Man Called Otto. In deze dramakomedie speelt Tom Hanks een depressieve man wiens leven compleet verandert door een onverwachte vriendschap. Let op: deze film behandelt en toont gevoelige thema's als levensmoeheid.

De film is gebaseerd op de bijna-gelijknamige bestseller A Man Called Ovo van de Zweedse auteur Fredrik Backman. Het boek werd in 2015 ook al in Backmans thuisland verfilmd onder de oorspronkelijke titel.

Over het verhaal
In A Man Called Otto speelt Hanks de rol van - je raadt het al - Otto. Deze gepensioneerde knorrepot ziet na de dood van zijn vrouw het leven eigenlijk niet meer zitten.

Gelukkig grijpt het universum in: wanneer er een jong gezin naast hem komt wonen, begint Otto weer langzaam hoop te krijgen. Hij ontwikkelt een bijzondere vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet.

Recensies
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft A Man Called Otto een prima score van 69 procent (aan positieve recensies) - met een gemiddelde beoordeling van een 6.1.



Deze film van regisseur Marc Forster (bekend van de zombiefilm World War Z met Brad Pitt) moet je dus een keer gezien hebben. A Man Called Otto is vanaf 9 augustus te streamen op Netflix.


Denk je aan zelfdoding, of maak je je zorgen om iemand? Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op www.113.nl



NieuwsFilm

meest populair