Dit is de doodnormale vrouw van paparazzi-hater Cillian Murphy

Dit is de doodnormale vrouw van paparazzi-hater Cillian Murphy

Ze leven ver weg van alle spotlights

Cillian Murphy speelt de hoofdrol in de film over die spraakmakende bom, genaamd Oppenheimer. Hij viel al op in films als Inception, Batman Begins, A Quiet Place Part II en de serie Peaky Blinders.

De 47-jarige ster is wereldberoemd. Toch weet hij zijn vrouw en kinderen buiten de camera's te houden. Hij houdt zijn privéleven graag privé en verhuisde zelfs met opzet uit de drukte van Londen naar Dublin om aan de paparazzi te ontkomen.

Doodnormaal gebleven
Cillian Murphy is al vanaf 2004 getrouwd met Yvonne McGuinness. Zijn vrouw is weg van alle roddelbladen en spotlights doodnormaal gebleven. Zij is 'visual artist' en creëert innovatieve kunst. Als Cillian filmopnamen heeft, is zij bij hun twee zonen.

Beiden zijn van Ierse afkomst en kozen bewust voor Ierland als hun thuis. Daarover zei Cillian Murphy: "Ik hoef niet in Los Angeles te wonen. Ik zou dan te ver weg wonen van mijn familie en hen nooit zien."

Erg geslaagd
Yvonne is een erg geslaagde kunstenares en haar werk omvat beeld, geluid en schrijfmateriaal. Zij zorgt voor opvallende optredens. Het stel leerde elkaar kennen bij Cillians theaterdebuut in de jaren 90 en blijft een sterke factor in zijn werk.

Hij zei over zijn leven: "Het is belangrijk iemand als mijn vrouw te hebben. Beroemd zijn was nooit mijn doel, verbeteren wel. Mijn leven is weinig veranderd. Ik heb dezelfde vrienden en ga naar dezelfde plekken."

Belangrijke periode
Over dat erg succesvolle en gloednieuwe toneelstuk zei Cillian: Het maken van Disco Pigs blijkt de meest belangrijke periode in mijn leven te zijn geweest. De mensen die ik toen leerde kennen zijn nog altijd mijn beste vrienden. Allemaal jonge gasten die toen hun weg leerden vinden.

Foto's en meer staan hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Rumour Juice staat meer beeldmateriaal.



NieuwsFilm

meest populair