Gruwelijke vendetta van John Kramer in 'Saw X': de eerste intense trailer is uit

Gruwelijke vendetta van John Kramer in 'Saw X': de eerste intense trailer is uit

Tobin Bell is terug als John Kramer in de tiende Saw-film.

De horrorreeks Saw kreeg in 2021 zijn meest recente film met grote namen als Chris Rock en Samuel L. Jackson. Dit negende deel bleek echter geen succes, dus het is helemaal niet gek dat Lionsgate Films in deel tien voor een "veilige aanpak" kiest.

In Saw X keert het personage John Kramer van acteur Tobin Bell terug. Hoe dat kan? De film verbindt de eerste twee films Saw (2004) en Saw II (2005). De regie ligt weer in handen van Kevin Greutert die ook Saw VI (2009) en Saw 3D uit 2010 regisseerde.

Saw X
Saw X verkent Jigsaw's meest persoonlijke spel. Tussen de gebeurtenissen in Saw I en II reist een zieke en wanhopige John naar Mexico voor een riskante en experimentele medische procedure in de hoop op een wondermiddel voor zijn kanker.

Hij ontdekt dat de operatie is opgezet door oplichters die het hebben gemunt op de meest kwetsbaren. Gewapend met een hernieuwd doel slaat de beruchte seriemoordenaar weer toe, waarbij hij de rollen omdraait met hulp van zijn sluwe, gestoorde en ingenieuze vallen.

Halloween
De horrorfilm staat gepland om vanaf 19 oktober het Nederlandse publiek weer te laten gruwelen. Net op tijd voor Halloween. Hieronder zie je de eerste, gruwelijke trailer.


John Kramer, ook bekend als de Jigsaw Killer, is een centraal personage in de Saw-filmreeks. Ondanks zijn terminale kanker besluit hij de waarde van leven te testen door mensen in dodelijke puzzels te plaatsen. Zijn doel is niet direct te moorden, maar de overlevenden een nieuw levensperspectief te bieden.

NieuwsFilm

meest populair