Derde 'Venom'-film verschijnt eerder dan verwacht: Tom Hardy terug in Sony's Spider-Man Universe

Derde 'Venom'-film verschijnt eerder dan verwacht: Tom Hardy terug in Sony's Spider-Man Universe

In 2024 keert Venom terug uit het MCU.

Aan het einde van Venom: Let There Be Carnage zagen we dat Tom Hardy's Venom naar het Marvel Cinematic Universe werd getransporteerd om vervolgens weer terug te keren aan het einde van Spider-Man: No Way Home. In 2024 zien we hoe Eddie Brock omgaat met deze vreemde ervaring.

Oorspronkelijk werd aangenomen dat Venom 3 in oktober 2024 in de bioscopen zou gaan verschijnen, maar Sony Pictures heeft nu aangekondigd dat het derde deel op 12 juli 2024 verschijnt, volgend jaar zomer dus.

Derde film
De film volgt op de succesvolle eerste twee delen. Venom uit 2018 wist maar liefst $856,1 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ondanks de coronacrisis noteerde Venom: Let There Be Carnage alsnog $506,9 miljoen in 2021.

De ontvangst van die films was mager, maar klaarblijkelijk kunnen mensen zich prima vermaken met de Eddie Brock alias Venom van Hardy.

Nieuwe namen
In het derde deel zijn er nog onbekende rollen voor Juno Temple en Chiwetel Ejiofor. Als is wel duidelijk dat Temple het belangrijkste personage naast Eddie Brock speelt.


Uiteraard is de kans aanwezig dat er alsnog uitstel komt. Nog altijd staken schrijvers en acteurs in Hollywood, waardoor de opnames voor Venom 3 stil liggen.

NieuwsFilm

meest populair