Neelam Gill, 28-jaar oud topmodel, legt uit: "Mijn relatie met Leonardo DiCaprio is niet wat je denkt"

Neelam Gill, 28-jaar oud topmodel, legt uit: "Mijn relatie met Leonardo DiCaprio is niet wat je denkt"

Zij laat zich er nu duidelijk over uit.

Er wordt behoorlijk veel gesproken over Leonardo DiCaprio. Niet alleen is hij een van de beste acteurs die er in Hollywood rondloopt, hij heeft al heel wat relaties gehad met topmodellen of andere beeldschone vrouwen. Is dat nu weer het geval?

DiCaprio had enkele jaren een relatie met Camila Morrone, maar sinds de twee besloten uit elkaar te gaan wordt de met een Oscar bekroonde acteur vaak gespot met andere vrouwen. Nu is Neelam Gill aan de beurt.

Boottochtje
Het 28-jarige model werd met The Revenant-acteur gespot op een luxueuze boot. Samen kropen ze de jacuzzi in en hier werden ook de nodige kiekjes van gemaakt. Toch zegt Gill zelf dat er niks aan de hand is.

De nodige roddelblaadjes zeiden meteen dat de twee een relatie hadden, maar Gill laat op Instagram weten dat dit absoluut niet waar is. Zij komt nu dan ook met haar kant van het verhaal.

De 'waarheid'
Op Instagram deelt Gill het volgende bericht: "Ik wil even korte metten maken met de geruchten: ik ben niet Leonardo DiCaprio's 'nieuwe vlam'. Ik heb nu al maandenlang een relatie met een van zijn beste vrienden".



"Dat is ook de reden waarom wij vaker samen gespot worden, omdat ik hem zie wanneer ik met mijn vriend ben. Hopelijk is dit genoeg om voor eens en altijd een eind te maken aan alle valse geruchten die de ronde doen".

NieuwsFilm

meest populair