Carice van Houten vol lof: "laat dit maar even bezinken"

Carice van Houten vol lof: "laat dit maar even bezinken"

Zij is duidelijk een fan van deze Hollywood-ster.

Joaquin Phoenix is niet alleen een van de geliefdste acteurs in Hollywood, hij zet zich ook in voor het milieu en voornamelijk de dierenrechten. Hier is een BN'er in ieder geval diep van onder de indruk.

Het gaat hier om niemand minder dan Carice van Houten, o.a. bekend van Zwartboek en Game of Thrones. De actrice deelt nu een filmpje van de met een Oscar bekroonde Joker-acteur op sociale media.

Speech
Van Houten maakt wel vaker gebruik van haar Instagram-account om bepaalde berichten te delen. Heel erg gek is dit niet, want ze heeft maar liefst meer dan 1 miljoen volgers. Nu deelt ze weer een belangrijk filmpje.

Phoenix heeft al vaker aangegeven niet graag naar grote evenementen en rode lopers te willen gaan, maar wanneer hij dat wel doet maakt hij gebruik van zijn platform om iets belangrijks te vertellen.

Dierenrechten
Toen Phoenix zowat elke award won voor zijn glansrol in Joker, gaf hij ook de onderstaande speech. Van Houten is duidelijk ook een fan en deelt het filmpje.



Zo schrijft ze erbij: "Laat dit maar even inzinken. Dit is echt de perfecte speech". Binnen enkele uren waren er al duizenden likes en ook behoorlijk wat reacties.

NieuwsFilm

meest populair