Victoria Koblenko gooit haar prachtige lijf in de strijd als ze uit het water komt

Victoria Koblenko gooit haar prachtige lijf in de strijd als ze uit het water komt

Actrice Victoria Koblenko lijkt haar acteerambities voorlopig op een lager pitje te zetten en richt zich nu vooral op vrijwilligerswerk voor haar geboorteland Oekraïne.

Van actrice en celeb Victoria Koblenko zagen we verleden jaar twee films. Komende periode lijkt het toch iets minder te gaan worden met haar acteerambities.

Op haar Instagram-pagina, met 222k volgers, staat nu namelijk de tekst "actress turned volunteer" met de twee hartjes in de kleuren van Oekraïne. Wie Victoria een beetje volgt weet dat ze heel wat steun uit voor haar geboorteland. Logisch ook.

Films en series
Het lijkt er dus wel op dat we haar (voorlopig) minder te zien krijgen in films en series. Vorig jaar dook ze nog op in de Netflix-komedie F*ck de liefde 2 en de romkom Ik wist het.

Op de IMDb zien we nog één nieuwe film met Victoria staan. Nog altijd is het wachten op de Italiaanse film Righetto. Of deze er ook echt gaat komen, valt te betwijfelen. De film staat namelijk al tijden op 'pre-production'.

Zee
Uiteraard kennen we Victoria ook van de zomerse foto's op Instagram, soms met de nodige décolleté. Op haar nieuwste foto zien we een silhouet van de actrice als ze met het water speelt en de zon gebruikt om haar rondingen prijs te geven. "Ben net als water," schrijft ze erbij.


De mooie foto van de 42-jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair