3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bodies Bodies Bodies (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, e.a. | Kijk direct
Een groep welgestelde jongeren komt samen in een afgelegen landhuis om daar te feesten terwijl er buiten een orkaan raast. Al snel besluiten ze een spelletje 'moordenaartje' te spelen, waarbij iemand zogenaamd de moordenaar is en de rest moet raden wie dat is. Wanneer er een echte dode valt, slaat de paniek toe en moeten de twintigers vechten voor hun leven.



The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse Mickey Pearson is na zijn studietijd blijven hangen in Engeland en heeft daar een succesvol marihuana-imperium op weten te bouwen. Nu wil hij deze verkopen om meer tijd door te kunnen brengen met zijn vrouw. Maar zodra de onderwereld lucht van deze plannen krijgt, raakt hij flink in de problemen. Diverse criminelen zien namelijk hun kans om de handel van Pearson hardhandig over te nemen.



The Mitchells vs. the Machines (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.



NieuwsFilm

meest populair