Margot Robbie was (bijna) iedereen lichamelijk de baas achter de schermen bij 'Barbie'

Margot Robbie was (bijna) iedereen lichamelijk de baas achter de schermen bij 'Barbie'

Zelfs Ryan Gosling was niet tegen haar opgewassen.

Margot Robbie is op dit moment te zien in dé zomer blockbuster van het jaar, Barbie. Niet alleen weet ze hoge ogen te gooien in de hoofdrol, de actrice had ook behoorlijk getraind voor de rol.

De 33-jarige actrice ziet er fantastisch uit, maar ze zorgt dan ook gigantisch goed voor zichzelf. Om in de huid te kruipen van de iconische Barbie moest ze er natuurlijk ook geweldig uitzien.

Training
Robbie trainde dan ook behoorlijk veel, maar dat was ook wel te zien. Ze doet veel aan 'planking', om een zo strak mogelijk lichaam en buik te hebben. Met deze opdracht versloeg ze bijna iedereen.

Dit is een statische fitnessoefening om de rompstabiliteit te trainen. Hierbij gebruikt men de armen om het lichaam gestrekt van de grond af te houden, met de armen langs het lichaam steunend op de grond.

Baas boven baas
Robbie versloeg bijna iedereen met deze opdracht, waaronder dus ook de uiterst gespierde Ryan Gosling. Toch moest de actrice genoegen nemen met de zilveren plak, want haar fitness trainer was de absolute winnaar.



Toch kwam Robbie uit op een zeer indrukwekkende 4:10. Ze was dan ook veel beter dan Gosling, die 'maar' uitkwam op een 3:02. Haar eigen man, Tom Ackerley, zal ook wel balen. Hij kwam maar tot 1:36.

NieuwsFilm

meest populair