Geweten Dwayne Johnson kraakt en is opeens een gulle gever

Geweten Dwayne Johnson kraakt en is opeens een gulle gever

Het geld voor de stakende acteurs is hard nodig

Dwayne Johnson heeft een historisch bedrag gedoneerd aan de SAG-Aftra Foundation Relief Fund. Zo steunt hij zijn collega's die getroffen worden door de staking in Hollywood.

Zijn niet nader genoemd bedrag van 7 cijfers volgt nadat het fonds een brief stuurde naar 2.700 acteurs met het hoogste inkomen binnen de filmindustrie. Het fonds zegt: "Het is de hoogste donatie van een enkel persoon die wij ooit gezien hebben in een keer."

Faillissement
Ook zegt het fonds: "Het mooiste is dat wij met deze ene bijdrage al duizenden acteurs kunnen helpen met eten hebben. Wij danken hem dan ook van harte voor zijn compassie en gulle gebaar."

Het fonds zegt hier in dit artikel van The Guardian dat veel acteurs een faillissement tegemoet gaan. Dat was al voor de staking het geval.

Donatie
In onderstaand Instagrambericht vertelt Jamie Lee Curtis dat zij bewondering heeft voor zijn donatie. Zelf zwijgt "The Rock" op zijn Instagram over zijn donatie. Hij heeft wel wat anders te doen.

Dwayne Johnson heeft een gigantisch vermogen van 800 miljoen Amerikaanse dollars opgebouwd. De ster uit Black Adam heeft daar hard voor gewerkt en maakte de juiste keuzes. Het is fijn dat hij nog weet hoe zwaar hij het had en net zo gul teruggeeft aan zijn mensen.



NieuwsFilm

meest populair