Jessica Biel in bikini bezorgt je een bloedhete dag

Jessica Biel in bikini bezorgt je een bloedhete dag

De actrice uit films als Total Recall en The Illusionist.

Actrice Jessica Biel is de laatste jaren niet zo heel veel meer te zien op het grote of kleine scherm. Dit komt waarschijnlijk doordat ze vooral van het leven aan het genieten is, als vrouw van Justin Timberlake en moeder van twee kinderen.

De in Ely, Minnesota geboren actrice gold jarenlang als een van de mooiste in Hollywood en nog altijd is de brunette een prachtige vrouw. Dit is wel te zien als je de foto's van Jessica ziet op het strand.

De afgelopen jaren
Haar laatste wapenfeit is de hoofdrol in de miniserie Candy van Disney+ en de drie jaar daarvoor was ze enkel te horen in de tekenfilmseries Pete the Cat en Scooby-Doo and Guess Who?. Toch heeft ze volgens de IMDb weer een film in productie, de scifi-thriller Ursa Major.

Als er nog geen lichtje gaat branden, denk dan even terug aan de Total Recall-remake uit 2012. Daarin was ze te zien naast Colin Farrell en Kate Beckinsale. Andere bekende films met Jessica zijn The Texas Chainsaw Massacre (2003), The Illusionist (2006) en The A-Team (2010).

Strand
Jessica heeft op Instagram ruim 13 miljoen volgers en plaatst heel wat foto's. Zomerse foto's echter niet, daarvoor hebben we de Insta's van onder meer Holllywood actress. Daarop zien we nu twee foto's van Jessica op het strand, in bikini. En ja, allemachtig.


Wil je de foto's van de 41-jarige Jessica Biel op het strand zien? Bekijk deze dan hier op het Instagram-account van Holllywood actress.


NieuwsFilm

meest populair