Margot Robbie nam "walgelijke scène" op met Leonardo DiCaprio

Margot Robbie nam "walgelijke scène" op met Leonardo DiCaprio

De actrice blikt terug op dé scène van 'The Wolf of Wall Street'

Er is op dit moment behoorlijk veel te doen over Margot Robbie. De actrice speelt de hoofdrol in de grote zomerhit Barbie, maar tijdens een recent interview liet zij zich uit over een van haar eerste hits.

Robbie brak al op jonge leeftijd door, maar werd echt wereldberoemd toen ze een van de hoofdrollen wist te bemachtigen in Martin Scorsese's The Wolf of Wall Street. Toch was dit niet altijd even leuk.

Pikante scène
De actrice was destijds pas 23 jaar oud, maar ging volledig uit de kleren voor de blockbuster voor een pikante scène met hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio. Scorsese zei haar dat ze niet per se uit de kleren hoefde te gaan, maar Robbie stond erop.

Zij was namelijk van mening dat het goed bij haar personage past, iets waar zij zich nog niet zo heel lang geleden over uitliet. Toch was er een ander 'dingetje' waar de actrice wel wat moeite mee had.

Hondenvoer
Tijdens de scène valt het hondje van Naomi (Robbie) Jordan (DiCaprio) aan. De viervoeter bijt in zijn voeten, maar om dit te kunnen doen moest er vlees tussen de tenen van de acteur ingeduwd worden.



Robbie zegt er nu het volgende over: "Het hondje springt op het bed en moet in de voeten van Leo bijten. Er waren dus hondentrainers aanwezig, die kippenlevertjes tussen de tenen van Leo plaatsen".

Lachen
De actrice vervolgt: "Het was maar een kleine kamer. Het was heet, het rook naar zweet en hondenvoer..." Toch kan Robbie er wel om lachen: "Ja, het was ranzig, maar tegelijkertijd was het ook komisch."

NieuwsFilm

meest populair