Het doorschijnende jurkje van Megan Fox geeft bijna alles prijs

Het doorschijnende jurkje van Megan Fox geeft bijna alles prijs

De bekende actrice laat weinig aan de verbeelding over.

Toen de film Transformers in 2007 in de wereldwijde bioscoopzalen verscheen was actrice Megan Fox nog helemaal niet zo bekend. Ze was pas 20 jaar en gelijk het nieuwe oogappeltje van Hollywood.

Nu ruim 15 jaar later is Megan Fox zeker niet meer het oogappeltje van Hollywood, maar ze doet er alles aan om haar fans te behouden. Op haar Instagram heeft ze ruim 21 miljoen volgers en haar nieuwste foto's hebben al ruim 2,2 miljoen likes.

2023 en verder
Over zo'n twee maanden dan zien we de in Oak Ridge, Tennessee geboren Megan weer op het witte doek. Ze zal naast grote namen als Jason Statham en Sylvester Stallone te zien zijn in Expend4bles. Die film verschijnt in Nederland op 5 oktober.

Daarna zijn we uiteraard nog niet van de brunette af, maar echt grote rollen hoeven we voorlopig niet te verwachten. Ze heeft namelijk rollen in de kleinere titels Subservience en Naya Legend of the Golden Dolphin.

Strak
Het jurkje dat Megan op de nieuwe Insta-foto's aan heeft, kan vooral als strak omschreven worden, en doorzichtig. "Voordat je boos begint te typen - dat zijn niet mijn tepels, rustig maar," meldt ze bij de foto's.


Wil je de foto's van de 35 jarige Megan Fox in haar jurkje zien? Bekijk deze dan hier op haar Instagram-account.

"Ze zijn veilig en volledig verborgen onder tepelhoezen, dus maak je geen zorgen. We zullen allemaal nog een dag leven zonder een scheur in het ruimte-tijd continuüm," vervolgde de actrice.

NieuwsFilm

meest populair