Verbluffende gelijkenis: Dochter Reese Witherspoon is haar dubbelganger

Verbluffende gelijkenis: Dochter Reese Witherspoon is haar dubbelganger

Gezellig zo'n moeder-dochter-avond

Reese Witherspoon en haar dochter, Ava Philippe, gingen een dagje samen op stap. De ster uit Legally Blonde liet gelukkig haar volgers meegenieten door een paar foto's op haar social media te zetten.

Beiden waren aanwezig bij het Oceana's Seachange zomerfeest. Hieronder bij haar Instagram-bericht schrijft Reese: Perfecte zomeravond met mijn meisje. We leren van alles over het behoud van de natuur.

Lookalikes
Het is opvallend hoeveel de 47-jarige Reese en haar 24-jarige Ava op elkaar lijken. Ze kunnen doorgaan voor een tweeling. En Reese schrijft niet voor niets bij hun feestkleding "Het perfecte duo".

De dames gingen namelijk met opzet voor het zijn van elkaars lookalike en slagen daar goed in. Beiden dragen hun blonde haren los en zijn ongeveer hetzelfde opgemaakt. Ook is hun kleding op elkaar afgestemd: beide strapless met een nagenoeg hetzelfde lijfje.

Vertederend moment
Het zorgt in elk geval voor een vertederend moeder-dochter-moment, waardoor lieve woorden volgen van vriendinnen als Selma Blair en Gwyneth Paltrow. Meer staat hier in het artikel van People.



NieuwsFilm

meest populair