Geheim van 'Barbie'-acteur onthuld: De rol verkregen na pikant onderwerp met Margot Robbie

Geheim van 'Barbie'-acteur onthuld: De rol verkregen na pikant onderwerp met Margot Robbie

De zenuwen van Chris Taylor zorgen er blijkbaar voor dat zijn droom uitkwam.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Barbie. Sommige acteurs konden niet mee doen aan de blockbuster vanwege overvolle agenda's, maar Chris Taylor kreeg juist een rol vanwege een wel heel opmerkelijk verhaal.

Taylor, o.a. bekend van Love Island, kreeg een rol in de film nadat hij wel een heel apart gesprek had gehad met hoofdrolspeelster Margot Robbie. Hier liet de acteur zich over uit toen hij te gast was bij de Piers Morgan Uncensored show.

Een 'kleintje'
Zo zegt de acteur: "Ik trof Margot en we begonnen te praten over mannelijke genitaliën. De rest is geschiedenis". Morgan lijkt hem in de eerste instantie niet echt te geloven en wil meer details. Die had Taylor voor hem.

"Het is echt zo gegaan en ik verzin dit niet eens. Een vriend van mij heeft echt een micropenis. Het is dan ook echt klein. Ik zou zeggen misschien een centimetertje..."

Rol
Morgan vervolgt: "En met dit verhaal heb jij Margot Robbie weten te overtuigen om je een rol te laten spelen in Barbie?" Taylor gaat verder: "Ik denk het. Ik raakte in paniek en zei gewoon wat er in me opkwam en dit was het eerste waar ik aan moest denken..."

Morgan grapt vervolgens: "Nu weten we dus hoe je Margot Robbie in feite het hof maakte. Het pakte wel goed voor je uit, want 18 maanden later werd je gevraagd voor Barbie!"



NieuwsFilm

meest populair