De doodsoorzaak van Acteur Julian Sands blijft voor altijd een raadsel

De doodsoorzaak van Acteur Julian Sands blijft voor altijd een raadsel

Julian Sands is overleden tijdens het hiken, maar door de staat van zijn lichaam blijft de doodsoorzaak onbekend.

Julian Sands werd in januari dit jaar als vermist opgegeven, nadat de acteur uit films als A Room with a View, Warlock en Ocean's 13 ging hiken.

Ondanks de slechte weersomstandigheden is maanden naar hem gezocht. Uiteindelijk werden 6 maanden later menselijke resten gevonden. Dat was in de buurt van waar hij verdween. Bij nader onderzoek bleken die van de 65-jarige acteur te zijn.

Een blijvend raadsel
Het zal echter voor altijd een raadsel blijven waar hij door overleed, want door de staat van zijn lichaam werd de uitslag "onbepaald". Dat is echter niet vreemd door "dit soort typen overlijdens" aldus een woordvoerder.

Zijn nabestaanden bedanken iedereen voor hun inzet. Ook zeggen zij hem voor altijd te blijven herinneren als een fijne vader en onderzoeker. Julian Sands zei al eens in een interview dat hij als een interessante vader door zijn kinderen gezien wilde worden.

Dol op klimmen
Ook vertelde de ster al eerder dat hij dol is op bergen beklimmen. Hij vond dat acteren en klimmen veel met elkaar te maken hebben. En dat die berg in je zit. Waarschijnlijk doelde hij op die uitdaging aan willen gaan.

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. Meer staat ook hieronder in de YouTube-video van USA Today.



NieuwsFilm

meest populair