3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

It (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Kijk direct
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.



Instinct (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Carice van Houten, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, e.a. | Kijk direct
Psychiater Nicole heeft een nieuwe baan gevonden bij een gevangenis. Daar krijgt ze onder meer Idris, een intelligente en psychopathische zedendelinquent, onder behandeling. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicole vertrouwt hem voor geen meter. Er ontvouwt zich een machtsspel tussen de twee met gevaarlijke consequenties.



The Matrix Resurrections (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
Neo zit weer gevangen in de wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn leven blijkt niet meer dan een droombeeld.



NieuwsFilm

meest populair