3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney+
Estella werd op jonge leeftijd wees en is opgegroeid op de straten van Londen. Nu, eenmaal volwassen, droomt ze van een carrière in de mode. Ze krijgt de kans om aan de slag te gaan voor de Barones, een ijzeren ontwerpster. Wanneer de twee tegenover elkaar komen te staan, neemt Estella een nieuwe gedaante aan om de Barones terug te pakken.



Okja (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joon-ho Bong | Cast: Ahn Seo-Hyung, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, e.a. | Te zien op: Netflix
Een multinational wil het beste varkensvlees ter wereld op de markt brengen en schrijft een wedstrijd uit waarbij boeren worden uitgedaagd om supervarkens te fokken. Het winnende varken is Okja uit Zuid-Korea. De eigenaren, de tiener Mija en haar opa, willen het beest echter niet afstaan.

The Bodyguard (1992)[/h2-artikel]
Bekijk de afbeeldingRegie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play / Pathé Thuis
Frank Farmer, een getraumatiseerde ex-agent van de geheime dienst, wordt ingehuurd als bodyguard voor popdiva Rachel Marron, die ernstig wordt bedreigd. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar verwend en Marron vindt haar lijfwacht op haar beurt weer paranoïde. Toch bloeit de liefde al snel tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.



NieuwsFilm

meest populair