3 zeer aangrijpende films om vanavond te kijken

3 zeer aangrijpende films om vanavond te kijken

Deze heftige en ontroerende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie aangrijpende films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Cleveland Abduction (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kalymnios | Cast: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, e.a. | Te zien op: Netflix
Onderweg naar de rechtbank om haar uit huis geplaatste zoontje terug te krijgen, wordt Michelle Knight ontvoerd en opgesloten door Ariel Castro. Ze probeert de wil te vinden om de meest afschuwelijke omstandigheden te zien overleden. Later ontvoert Castro nog twee slachtoffers: Gina DeJesus en Amanda Berry. De drie zitten vele jaren opgesloten, maar blijven hoop op redding te houden.



If Beale Street Could Talk (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a. | Te zien op: Videoland
Harlem, begin jaren zeventig. Tish en Fonny geven na jarenlange vriendschap toe aan hun diepere gevoelens voor elkaar en krijgen een relatie. Even later raakt Tish zwanger. Maar het geluk houdt op wanneer Fonny door het toedoen van een racistische agent onterecht in de gevangenis belandt. Tish vecht om hem vrij te krijgen.



Wonder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video / Videoland
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een reguliere school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zoals hen is.



NieuwsFilm

meest populair