Chris Pine verbaast in eerste blik op nieuwe film 'Poolman'

Chris Pine verbaast in eerste blik op nieuwe film 'Poolman'

De film gaat in première op TIFF.

Vorig jaar werd bekend dat topacteur Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek) voor het eerst ook achter de camera werkzaam zou zijn. Hij maakt namelijk zijn regiedebuut met Poolman, waarin hij ook de hoofdrol speelt. De eerste still is nu vrijgegeven.

Pines regiedebuut gaat later dit jaar in première op het Toronto International Film Festival (TIFF). Er valt natuurlijk niks te zeggen over een film die nog niet uit is, maar het is een goed teken dat de film op dit festival in première gaat.

Verhaal
Het verhaal volgt een ongelukkige dromer en aspirant-filosoof genaamd Darren Barrenman (Pine) die zijn dagen doorbrengt met het verzorgen van het zwembad van het Tahitian Tiki-flatgebouw in het zonnige Los Angeles.

Darren ontdekt een ingewikkeld complot om Los Angeles van zijn water te beroven. Hij wordt een soort amateur-detective in de hoop om zijn dierbare stad te beschermen

Goede cast
Pine speelt de hoofdrol en regisseert de film. Ook schreef hij het script samen met Ian Gotler. De twee werkten eerder al samen voor de short films Pa-gents with Chris Pine en Vampire Lawyer with Chris Pine.


Pine heeft een zeer strakke cast verzameld voor de film. Topacteurs als Danny DeVito, Jennifer Jason Leigh en Annette Benning zijn allemaal van de partij in de markante film. Poolman gaat in september dus in première op TIFF. Wanneer we de film hier in Nederland in de bioscoop kunnen verwachten, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair