Bijzonder! De Jennifer Lopez-lookalike die goed bevriend is met de filmster zelf

Bijzonder! De Jennifer Lopez-lookalike die goed bevriend is met de filmster zelf

Jennifer Lopez en Leah Remini zijn goede vriendinnen en lookalikes die samen in de film "Second Act" hebben gespeeld.

Jennifer Lopez leerde via haar toenmalige echtgenoot Marc Anthony een vriendin voor het leven kennen. Het extra bijzondere? Die vriendin is zelf een bekende actrice en lijkt griezelig veel op de superster. Ze zijn elkaars lookalikes.

Buiten dat zij erg op elkaar lijken, delen zij ook dezelfde interesses. En dat gaat erg ver. De dames hebben dezelfde smaak voor kleding, make-up en haarstijl. Ze zouden zusjes kunnen zijn, te zien aan de vele foto's hier in het artikel van People.

Samen werken
Maar dat zijn zij niet. De 53-jarige Leah Remini is voornamelijk bekend door haar rol in de serie The King of Queens. De 54-jarige Jennifer Lopez is op het moment te zien in de film The Mother.

Omdat zij het zo goed met elkaar kunnen vinden, besloten zij ook in dezelfde film, genaamd Second Act, te spelen. Zo zagen zij elkaar wat langer en konden zij ook samen interviews doen. Dat leverde gezellige gesprekken op.

Eigen vriendenkring
En zo kan het zijn dat sommige sterren een dubbelganger in hun eigen vriendenkring hebben zitten. Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een Instagram-foto die Leah eens deelde.



NieuwsFilm

meest populair