Kim Feenstra krijgt veel aandacht op Insta: "op zoek naar JOU"

Kim Feenstra krijgt veel aandacht op Insta: "op zoek naar JOU"

De blondine deelt een behoorlijke feestfoto op Insta.

De Nederlandse actrice Kim Feenstra is niet alleen een prachtige vrouw, maar ze komt ook regelmatig over als een behoorlijk feestbeest. Op Instagram plaatste ze een foto vermoedelijk uit een restaurant. Ze heeft er ook een boodschap bij.

Als actrice zagen we Kim niet zo heel veel films de laatste jaren. Daar komt verandering in, aangezien ze weer volop aan de slag is voor de camera. Ze is binnenkort te zien in de Engelstalige actiefilm Out for Vengeance. Recent werd duidelijk dat ze een rol heeft in de Sinterklaasfilm Sint Ahoy!

Op zoek
Op Instagram komt ze met een oproep. "Lieve mooie zusters! Opgelet! Wij zijn op zoek naar JOU!" schrijft ze bij een uitbundige foto waarop ze te zien is met onderneemster en content creator Maria Tailor.

Samen stonden ze recent op de cover van Kek Mama. "Het thema van dit nummer is Sisterhood," aldus Kim. "We vinden het beide belangrijk om elkaar in deze maatschappij te blijven motiveren om het beste uit jezelf te halen en voor elkaar te juichen ipv elkaar te downgraden en om negatieve gedachtes de vrije hand te laten."

Leuke avond
"We zijn op zoek naar twee vrouwen die zichzelf op dit moment aan het herpakken zijn en toe zijn aan een gezellig avondje uit eten en waardevolle gesprekken," gaat Kim verder. "Stuur ons een DM en vertel in een korte motivatie waarom je deze avond wel kan gebruiken."


Kortom, ga direct naar de Insta van Kim Feenstra en regel die Sisterbood-date. "Deze avond is volledig op onze kosten," aldus Kim. Er zijn al honderden reacties.



NieuwsFilm

meest populair