Actrice moest Margot Robbie zoenen in 'Babylon': "echt niet sexy"

Actrice moest Margot Robbie zoenen in 'Babylon': "echt niet sexy"

De film was een groot en wild feest

Li Jun Li is danseres en actrice in verschillende films en series. Zo maakte zij ook Brad Pitt en Margot Robbie mee in Babylon. Zelf speelde Li Jun Li een personage gebaseerd op de beroemde Anna May Wong.

De film was een groot feest, vertelt zij hier in het artikel van People. Ze zegt: "Iedereen op de filmset ging ervoor. Het voelde aan als een wild feest en geloof dat mensen echt oprecht plezier hadden, terwijl het professioneel bleef."

Erg grappig
Over werken met Brad Pitt vertelt zij: "Hij was erg grappig en tapte steeds moppen op de set. Hij is een plezier om mee te werken en wij improviseerden veel. Ik hoop dat wij het extra filmmateriaal ook eens te zien krijgen, want er werd veel uitgeknipt."

Li Jun Li en Margot Robbie hebben nog een gepassioneerde zoen midden in de woestijn. Dat gebeurt nadat Margot Robbie gebeten is door een slang. Maar in de praktijk was dat een vreselijke ervaring.

Een uitdaging
Li Jun Li vertelt: "Die scène met de lieve Margot was een uitdaging en rommelig. Ze worstelde met de slang en tegen de tijd dat ik daar was, zat alles onder het zand. De nepwond bevatte honing. Zand en honing is al met al helemaal niet sexy."

De betreffende scène staat hieronder op YouTube bij Movieclips.



NieuwsFilm

meest populair